NOVA Centrum Verkeersopleidingen

NOVA Centrum Verkeersopleidingen is een Rijschool gelegen aan Sint Annastraat 338B in Nijmegen.

Meer informatie over NOVA Centrum Verkeersopleidingen in Nijmegen

Bij rijschool Nova begrijpen ze dat rijles de eerste stap is naar vrijheid. Ze bieden een leuke en ontspannen rijles met een persoonlijke aanpak, zodat je op je eigen tempo kunt leren rijden. Nova is al jaren goed in het veilig en vaardig opleiden van leerlingen. Ze hebben een aantrekkelijk studentenpakket en geen wachttijden. Ook bieden ze hulp aan mensen met rijangst en zijn ze gericht op elektrisch rijden. Nova heeft het hoogste slagingspercentage van de grote rijscholen in Nijmegen. Een tevreden klant benadrukt de positieve en rustige benadering van de instructeurs en heeft recent haar motorrijbewijs gehaald. Nova biedt verschillende pakketten aan voor autorijles en motorrijles. Je kunt langsgaan op hun kantoor of contact opnemen met Tess of Maudy voor meer informatie. Ze hebben ook een actie voor een all-in-one Platina pakket met korting. De openingstijden van het kantoor zijn maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 13:00 en ze zijn telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00.

Wil je weten wat NOVA Centrum Verkeersopleidingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NOVA Centrum Verkeersopleidingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NOVA Centrum Verkeersopleidingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NOVA Centrum Verkeersopleidingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar NOVA Centrum Verkeersopleidingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NOVA Centrum Verkeersopleidingen

Bezoekers bekeken ook