Rijschool Pluim

Rijschool Pluim is een Rijschool gelegen aan Clavisstraat 24 in Nijmegen.

Meer informatie over Rijschool Pluim in Nijmegen

Rijschool Pluim is een rijschool gevestigd in Nijmegen-Noord, die sinds 2003 bestaat. De rijlessen worden gegeven in een schakelauto en de examens worden afgenomen in Nijmegen. De rijschool streeft naar een prettige sfeer en actieve begeleiding, waarin leerlingen veel ruimte krijgen voor initiatief en zelfstandigheid. De lessen worden aangeboden via een modulesysteem met een duidelijke opbouw en de vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart. Ongeveer driekwart van de rijopleiding wordt zelfstandig gereden, waarbij de leerling zonder aanwijzingen naar een opgegeven locatie rijdt. Het praktijkexamen wordt in overleg gepland. Voor het inplannen van het praktijkexamen of een tussentijdse toets moet de leerling in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Leerlingen die een spoedopleiding willen volgen, moeten al in het bezit zijn van een theoriecertificaat. De rijschool heeft een slagingspercentage dat ruim boven het gemiddelde ligt. Daarnaast is de rijschool ADHD, ADD en faalangst gecertificeerd, waarbij de lesmethode wordt aangepast aan de leerling met deze specifieke behoeften. Het contactadres van de rijschool is Clavisstraat 24, 6515GB Nijmegen-Noord.

Wil je weten wat Rijschool Pluim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Pluim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Pluim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Pluim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Rijschool Pluim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Pluim

Bezoekers bekeken ook