Bamboo Gym

Bamboo Gym is een Personal trainer gelegen aan Wintersoord 20 in Nijmegen.

Meer informatie over Bamboo Gym in Nijmegen

Bamboo Gym is een unieke Personal Training Gym in het centrum van Nijmegen. Hoewel ze niet de grootste of mooiste gym zijn, hebben ze wel de beste trainers. Deze trainers worden regelmatig bijgeschoold en hebben verstand van verschillende onderwerpen, zoals voeding, hormonen, blessures, slaap, stress management, ademhaling en het immuunsysteem. Hierdoor hoef je niet steeds naar een andere specialist. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals Personal Training, Mommy Fit voor vrouwen die na hun bevalling weer fit willen worden, en Bamboo Balance voor mensen die tegen een burn-out aan zitten. Klanten zijn zeer tevreden en ze geven ook gratis tips. Neem contact op met Bamboo Gym voor meer informatie.

Wil je weten wat Bamboo Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bamboo Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bamboo Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bamboo Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Bamboo Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bamboo Gym

Bezoekers bekeken ook