Jeffrey Meeuwsen

Jeffrey Meeuwsen is een Personal trainer gelegen aan Postweg 50 in Nijmegen.

Meer informatie over Jeffrey Meeuwsen in Nijmegen

Bij Sportloods Oost kun je terecht voor verschillende vormen van training. Zo bieden ze personal training aan, waarbij je individueel traint en een training op maat krijgt. Daarnaast kun je ook kiezen voor Olympisch Gewichtheffen, waarbij je met halteroefeningen je hele lichaam traint. Deze vorm van training is toegankelijk voor iedereen, ook als je geen topsporter bent. Als personal training te prijzig is, kun je ook kiezen voor small group training, waarbij je met vrienden of partner traint. De kosten hiervoor variëren, afhankelijk van het aantal personen. Daarnaast zijn er ook jeugd trainingen voor kinderen van 7-17 jaar, waarin ze kennismaken met functionele training en krachttraining. Deze trainingen worden verzorgd door Rick, die veel ervaring heeft in het geven van sportlessen aan jongeren. Verder worden er ook fysiotherapeutisch advies en voedingsadvies aangeboden. Sportloods Oost wordt gerund door Jeffrey Meeuwsen en Lieke Hermans, beide met veel ervaring in de sportwereld. Jeffrey heeft een topsportcarrière in judo gehad en is nu volledig gericht op het trainen en coachen van atleten. Lieke heeft als fysiotherapeute en fysiek trainer veel vrouwen begeleid tijdens en na hun zwangerschap. Sportloods Oost biedt verschillende abonnementen en tarieven aan, waaruit je kunt kiezen. Ze geven ook regelmatig updates, zoals het nieuws dat na de zomer jeugdlessen zullen starten en dat ze ook tijdens de coronatijd buiten training.

Wil je weten wat Jeffrey Meeuwsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jeffrey Meeuwsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jeffrey Meeuwsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeffrey Meeuwsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Jeffrey Meeuwsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jeffrey Meeuwsen

Bezoekers bekeken ook