Beauty by Duska

Beauty by Duska is een Schoonheidssalon gelegen aan Ganzenheuvel 33 in Nijmegen.

Meer informatie over Beauty by Duska in Nijmegen

Beauty by Duska is een schoonheidsspecialiste die werkt vanuit een holistische benadering, waarbij ze streeft naar balans tussen lichaam en ziel. Ze maakt gebruik van natuurlijke, biologische producten met Eco certificaat, die geen genetische manipulatie, minerale oliën of paraffine bevatten. Een van de merken die ze gebruikt is Alpha-H, een cosmeceutisch merk dat wetenschappelijk bewezen farmaceutische resultaten heeft bij cosmetisch gebruik. Beauty by Duska biedt ook permanente make-up aan en is tevens voedingsconsulente. Daarnaast hanteert ze het ANBOS Covid-19 Protocol om de veiligheid van haar klanten te waarborgen. Haar motto is om mensen te helpen gezonder en vitaler door het leven te gaan met een prachtige huid.

Wil je weten wat Beauty by Duska verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty by Duska of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty by Duska? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty by Duska het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Beauty by Duska reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty by Duska

Bezoekers bekeken ook