Beautysalon la Perla

Beautysalon la Perla is een Schoonheidssalon gelegen aan Kerkstraat 66 in Nijmegen.

Meer informatie over Beautysalon la Perla in Nijmegen

Welkom bij beautysalon La Perla, de specialist op het gebied van figuurcorrectie en huidverbetering in Nijmegen. Naast deze behandelingen kunt u ook bij ons terecht voor nagel-, wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Met meer dan 5 jaar ervaring en meer dan 100 tevreden klanten bieden wij een breed scala aan keuzes. Onze diensten omvatten onder andere vet bevriezen, bioslimming, nagels, wimpers en wenkbrauwen. Onze klanten zijn erg tevreden, zoals Connie die een goede nagelbehandeling heeft gehad en Amber die super tevreden is met het resultaat. Simone is ook blij met haar wimpers na de lashlift. Beautysalon La Perla is opgericht door Monique Hellenthal en wordt nu samen gerund met haar dochter Rosemarie. U kunt ons bezoeken op Kerkstraat 66 in Nijmegen en we zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en nieuwe behandelingen via onze website.

Wil je weten wat Beautysalon la Perla verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon la Perla of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon la Perla? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon la Perla het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Beautysalon la Perla reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon la Perla

Bezoekers bekeken ook