Chez Lotfia

Chez Lotfia is een Schoonheidssalon gelegen aan Wintersoord 7 in Nijmegen.

Meer informatie over Chez Lotfia in Nijmegen

Bij Schoonheidssalon Chez Lotfia in Nijmegen draait alles om persoonlijke aandacht en ontspanning. Ze bieden verschillende schoonheidsbehandelingen aan, zoals manicure, pedicure, nagelstyling, wimperextensions, make-up, massages, harsbehandelingen en permanente make-up. De salon is sfeervol en professioneel, gelegen in het centrum van Nijmegen. Je kunt ook een cadeaubon kopen voor een behandeling naar keuze. Het maken van een afspraak kan via een formulier op de website, maar moet nog bevestigd worden door de salon. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Klanten zijn erg tevreden over de salon en raden het aan. De contactgegevens van de salon zijn te vinden op de website en ze zijn ook te volgen op Facebook en Instagram.

Wil je weten wat Chez Lotfia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chez Lotfia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chez Lotfia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chez Lotfia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Chez Lotfia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chez Lotfia

Bezoekers bekeken ook