Huidspecialiste Joyce Glasius

Huidspecialiste Joyce Glasius is een Schoonheidssalon gelegen aan Gaffelstraat 12 in Nijmegen.

Meer informatie over Huidspecialiste Joyce Glasius in Nijmegen

Joyce Glasius is een ervaren huidspecialiste die na jarenlang op verschillende werkplekken te hebben gewerkt, nu haar eigen salon heeft geopend. In haar salon biedt ze diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen aan. Naast haar werk in de praktijk is ze ook docent op een MBO opleiding voor schoonheidsverzorging. In de salon worden de behandelingen op maat gemaakt door het gebruik van de juiste producten en massagetechnieken, uitgebreid advies en momenten van totale ontspanning. Joyce is gespecialiseerd in verschillende massagetechnieken, waaronder Shiatsu-Kosmetiek, Lymfedrainage, Pincements, Lomi-lomi, Hotstone, Cupping en de Bindweefselmassage. Vooral de bindweefselmassage in combinatie met cupping geeft mooie resultaten voor cellulite en huidverbetering. Als je nieuwsgierig bent geworden, kun je contact opnemen en gebruik maken van de kennismakingsaanbieding. Joyce is bereikbaar via een berichtje via WhatsApp, omdat ze tijdens haar werk de telefoon niet kan beantwoorden.

Wil je weten wat Huidspecialiste Joyce Glasius verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huidspecialiste Joyce Glasius of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huidspecialiste Joyce Glasius? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huidspecialiste Joyce Glasius het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Huidspecialiste Joyce Glasius reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huidspecialiste Joyce Glasius

Bezoekers bekeken ook