Subliem Wax Studio

Subliem Wax Studio is een Schoonheidssalon gelegen aan Nina Simonestraat 8 in Nijmegen.

Meer informatie over Subliem Wax Studio in Nijmegen

Salon Smooth is een schoonheidssalon die gespecialiseerd is in huidverzorging, voetverzorging en nagelverzorging. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals pedicure, cosmetische pedicure, gezichtsbehandelingen, diamondpeel en microneedling. Daarnaast bieden ze ook massages, waxen en verven van wenkbrauwen en wimpers aan. De tarieven variëren per behandeling en er zijn ook extra opties beschikbaar, zoals het aanbrengen van nagellak of gellak tijdens een voetbehandeling. De salon werkt op afspraak en is te bereiken via telefoonnummer 024-3732721 of e-mailadres info@salonsmooth.nl.

Wil je weten wat Subliem Wax Studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Subliem Wax Studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Subliem Wax Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Subliem Wax Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Subliem Wax Studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Subliem Wax Studio

Bezoekers bekeken ook