Beauty & Pedicure, Fashion salon Mylook

Beauty & Pedicure, Fashion salon Mylook is een Schoonheidssalon gelegen aan Schipbeekstraat 1 in Nijmegen.

Meer informatie over Beauty & Pedicure, Fashion salon Mylook in Nijmegen

MyLook Beautysalon is de plek waar u kunt genieten van een moment van rust en ontspanning, zodat u er op natuurlijke wijze mooi, verzorgd en gezond uit kunt zien. Vesna Markovic, een gediplomeerde schoonheidsspecialiste met jarenlange ervaring in de branche, is de eigenaresse van de salon. Ze heeft haar eigen praktijk voor huidverbetering opgezet en werkt alleen met het merk Tyro, dat geschikt is voor alle huidtypen. MyLook biedt verschillende gezichtsbehandelingen aan, zoals de basisbehandeling, de uitgebreide behandeling en speciale behandelingen voor jonge huid en acne. Daarnaast kunt u ook terecht voor massages, manicure, pedicure, visagie en hairstyling. Binnenkort zal MyLook ook een webshop openen genaamd MyLookShoes.nl, waar u diverse soorten schoenen kunt vinden voor dames en kinderen.

Wil je weten wat Beauty & Pedicure, Fashion salon Mylook verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty & Pedicure, Fashion salon Mylook of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty & Pedicure, Fashion salon Mylook? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty & Pedicure, Fashion salon Mylook het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Beauty & Pedicure, Fashion salon Mylook reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty & Pedicure, Fashion salon Mylook

Bezoekers bekeken ook