ME Nails & Spray Tan

ME Nails & Spray Tan is een Schoonheidssalon gelegen aan Voorstadslaan 329 in Nijmegen.

Meer informatie over ME Nails & Spray Tan in Nijmegen

Welkom bij ME Nails & Spray Tan, de salon van Marjolein Meij. Marjolein is al sinds 2006 een gediplomeerd nagelstyliste en is gespecialiseerd in natural nail treatments, zoals gelpolish en biab. In 2019 heeft ze zelfs de prijzen voor Nederlands & Internationaal kampioen gelpolish gewonnen. Naast nagelbehandelingen kun je ook bij Marjolein terecht voor een spray tan behandeling. Dit is een veilige en verantwoorde manier om een mooie bruine kleur te krijgen zonder de zon en zonder schade aan de huid door UV-straling. Binnen 10 minuten ben je mooi en egaal bruin, met een natuurlijk resultaat. Dus als je op zoek bent naar mooie nagels of een zomerse teint, maak dan snel een afspraak bij ME Nails & Spray Tan.

Wil je weten wat ME Nails & Spray Tan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ME Nails & Spray Tan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ME Nails & Spray Tan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ME Nails & Spray Tan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar ME Nails & Spray Tan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ME Nails & Spray Tan

Bezoekers bekeken ook