Pemm

Pemm is een Schoonheidssalon gelegen aan Spoorstraat 272 in Nijmegen.

Meer informatie over Pemm in Nijmegen

Welkom op de website van PEMM Beautician! Bij ons draait alles om het laten stralen van mensen en ze een beetje mooier maken. Onze behandelingen zijn gericht op jouw wensen. Ons team bestaat uit Pemm Winters, die haar eigen schoonheidssalon begon in hotel Oranjestaete en nu is verhuisd naar een nieuw pand. Mijntje Roosendaal is ook onderdeel van ons team en na verschillende werkervaring en stages zit ze hier helemaal op haar plek. En sinds september hebben we ook Sofie Megens, een jonge schoonheidsspecialiste die nog een extra allround opleiding doet. Samen maken we het helemaal compleet! Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via e-mail (info@pemm.nl) of telefonisch (Pemm: 06 23 39 13 36, Mijntje: 06 36 51 37 68). Je vindt ons op het adres Spoorstraat 272, 6511 AH Nijmegen.

Wil je weten wat Pemm verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pemm of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pemm? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pemm het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Pemm reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pemm

Bezoekers bekeken ook