Salon Jij

Salon Jij is een Schoonheidssalon gelegen aan Sperwerstraat 35 in Nijmegen.

Meer informatie over Salon Jij in Nijmegen

Salon Jij is een schoonheidssalon en nagelstudio in één, gelegen op de Sperwerstraat 35 in Nijmegen. De eigenaresse, Jill, is een ervaren haarstylist en nagelspecialist. Ze heeft jarenlange ervaring in zowel het knippen en kleuren van haar als het zorgen voor mooie nagels. Jill heeft passie voor haar vak en geeft eerlijk en deskundig advies aan haar klanten. Ze biedt verschillende behandelingen aan, zoals kleuren, knippen, styling, treatment, kunstnagels, shellac en manicure. Bij Salon Jij staat de kwaliteit van het haar en de nagels altijd op de eerste plaats. Een afspraak maken is noodzakelijk en kan via de website. Salon Jij is er voor jou, omdat jij belangrijk bent!

Wil je weten wat Salon Jij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Jij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Jij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Jij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Salon Jij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Jij

Bezoekers bekeken ook