Benefit BrowBar - Nijmegen Burchtstraat

Benefit BrowBar - Nijmegen Burchtstraat is een Schoonheidssalon gelegen aan Burchtstraat 2 in Nijmegen.

Meer informatie over Benefit BrowBar - Nijmegen Burchtstraat in Nijmegen

Sinds 1976 heeft de Benefit Brow Bar Beauty Lounge wenkbrauwtransformaties verzorgd. Met hun uitgebreid getrainde wenkbrauw-experts kun je in slechts 30 minuten tijdens de behandeling je wenkbrauwen laten transformeren naar jouw keuze. Elke behandeling begint met de speciale 3-staps techniek om de ideale wenkbrauwvorm voor jouw gezicht te bepalen en eindigt met een brow/make-up touch-up. Tijdens de gehele behandeling word je volledig in de watten gelegd en kun je genieten van een aantal weken een stralende wenkbrauwlook. Maak snel een afspraak bij de Benefit Brow Bar in jouw dichtstbijzijnde Douglas filiaal om de wenkbrauwbehandelingen en het uitgebreide assortiment wenkbrauwproducten zelf te ervaren. Daarnaast biedt de Brow Bar verschillende stappen aan zoals een Meet & Greet, Browmapping, wenkbrauwen verven, wenkbrauwen waxen, Browstyling en een make-up touch up. Maak een afspraak of loop binnen bij een Douglas-store voor advies. Blijf op de hoogte van het laatste beautynieuws door je aan te melden voor de Douglas nieuwsbrief.

Wil je weten wat Benefit BrowBar - Nijmegen Burchtstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Benefit BrowBar - Nijmegen Burchtstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Benefit BrowBar - Nijmegen Burchtstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Benefit BrowBar - Nijmegen Burchtstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Benefit BrowBar - Nijmegen Burchtstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Benefit BrowBar – Nijmegen Burchtstraat

Bezoekers bekeken ook