Less is more

Less is more is een Schoonheidssalon gelegen aan Nieuwstraat 20 in Nijmegen.

Meer informatie over Less is more in Nijmegen

Less is More biedt een breed scala aan beautybehandelingen die online geboekt kunnen worden. Het deskundige team van schoonheidsspecialisten zorgt ervoor dat u op vakkundige wijze kunt genieten van moderne beautybehandelingen. Ze werken op afspraak en behandelen zowel dames als heren. Als u een voorkeur heeft voor een bepaalde specialist of als u voor meerdere personen boekt, wordt geadviseerd om telefonisch of per mail contact op te nemen. Het meenemen van kinderen naar de salon is niet toegestaan. Na de afspraak wordt uw feedback op prijs gesteld. De contactgegevens van Less is More zijn te vinden op hun website, evenals informatie over hun openingstijden en vacatures.

Wil je weten wat Less is more verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Less is more of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Less is more? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Less is more het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Less is more reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Less is more

Bezoekers bekeken ook