Schoonheidsinstituut Ultrabeauty

Schoonheidsinstituut Ultrabeauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Rondweg 5 Gevestigd in Healthcenter Ultrasport in Nijmegen.

Meer informatie over Schoonheidsinstituut Ultrabeauty in Nijmegen

Bij schoonheidsinstituut Ultrabeauty in Nijmegen kunt u terecht voor verschillende behandelingen, zoals ontharen en het verwijderen van vetrolletjes, tatoeages, acne en couperose. Ze zorgen er altijd voor dat de behandelingen professioneel worden uitgevoerd. Ultrabeauty is bekend van TV en richt zich zowel op gezichtsbehandelingen als lichaamsbehandelingen. Ze maken gebruik van laserapparatuur van hoge kwaliteit en staan bekend om efficiënt en pijnloos ontharen. Daarnaast bieden ze ook behandelingen aan zoals permanent ontharen, tanden bleken, tatoeage verwijdering, acne behandeling en gezichtsbehandelingen. Enkele favoriete behandelingen zijn onder andere de T-Shape, Hydralift FX, RF behandeling voor huidverstrakking en tanden bleken voor een witte en stralende glimlach. Bij Ultrabeauty kunt u vrijblijvend advies krijgen van een specialist en ze hebben ook reviews van tevreden klanten. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 22:00, op zaterdag van 8:00 tot 22:00 en op zondag van 9:00 tot 16:00. Het instituut is gevestigd aan de Rondweg 5 in Nijmegen en u kunt contact opnemen via service@ultraclinic.nl of telefonisch op 085 - 800 5545 of 06 1111 999 7. UltraBeauty is onderdeel van UltraClinic en alle rechten zijn voorbehouden tot 2023.

Wil je weten wat Schoonheidsinstituut Ultrabeauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidsinstituut Ultrabeauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidsinstituut Ultrabeauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidsinstituut Ultrabeauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Schoonheidsinstituut Ultrabeauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidsinstituut Ultrabeauty

Bezoekers bekeken ook