Salon Sophia

Salon Sophia is een Schoonheidssalon gelegen aan Pieter Zeemanstraat 1A in Nijmegen.

Meer informatie over Salon Sophia in Nijmegen

Salon Sophia is een beautysalon in Kleve, eigendom van Sophia van der Laak sinds maart 2021. Haar liefde voor het vak begon toen ze zelf rimpeltjes kreeg en wilde weten wat ze eraan kon doen. Ze begon met tattoo-verwijdering en ontdekte zo de mogelijkheden van permanente make-up. Ze heeft verschillende opleidingen gevolgd, waaronder voor permanente make-up, mesotherapie, microdermabrasie en tanden bleken. Ze werkt volgens hygiënerichtlijnen en heeft certificaten behaald. In november 2017 opende ze een salon in Nijmegen, maar moest deze sluiten vanwege Covid. In maart 2021 opende ze een nieuwe salon in Kleve. Haar contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Salon Sophia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Sophia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Sophia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Sophia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Salon Sophia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Sophia

Bezoekers bekeken ook