Skinclinic Nijmegen

Skinclinic Nijmegen is een Schoonheidssalon gelegen aan Staringstraat 11 in Nijmegen.

Meer informatie over Skinclinic Nijmegen in Nijmegen

Resi Peters is al 16 jaar werkzaam in haar praktijk Skinclinic, dé schoonheidssalon van Nijmegen en omgeving. Haar specialisaties zijn onder andere huidverjonging, definitief ontharen, bindweefselmassage, behandeling van pigmentvlekken, acne, cellulite, couperose, slappe huid en wenkbrauwbehandelingen. Bij Skinclinic wordt gebruik gemaakt van goede producten, een gezonde leefstijl en high-end behandelingen om de huid te verbeteren. Het is belangrijk op te merken dat Skinclinic zich aan de voorschriften van het RIVM houdt om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Bij binnenkomst worden er vragen gesteld over de gezondheid en wordt de temperatuur contactloos gemeten. De praktijk wordt grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Betalingen zijn mogelijk met pin.

Wil je weten wat Skinclinic Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skinclinic Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skinclinic Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skinclinic Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Skinclinic Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skinclinic Nijmegen

Bezoekers bekeken ook