Brows to Be

Brows to Be is een Schoonheidssalon gelegen aan Gerard Noodtstraat 119 in Nijmegen.

Meer informatie over Brows to Be in Nijmegen

Brows to Be is een permanente make-up studio in het centrum van Nijmegen. Ze zijn gespecialiseerd in semi-permanente make-up voor wenkbrauwen en lippen, en bieden ook diverse wenkbrauwbehandelingen aan. Op hun Instagram-pagina @browstobe kunt u recente resultaten van hun werk bekijken. Bij Brows to Be krijgt u persoonlijk advies en werkt u met ervaren specialisten die met de beste producten voor uw huid werken. Ze leveren mooie en natuurlijke resultaten en bieden op maat gemaakte wenkbrauwen en lippen aan, waarbij u zelf de kleur en intensiteit kunt kiezen. Daarnaast werken ze hygiënisch. Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op Google en Instagram kunt u verschillende reviews vinden van tevreden klanten. Brows to Be benadrukt dat self-care een prioriteit is en geen luxe.

Wil je weten wat Brows to Be verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brows to Be of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brows to Be? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brows to Be het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Brows to Be reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brows to Be

Bezoekers bekeken ook