Microneedling Nijmegen

Microneedling Nijmegen is een Schoonheidssalon gelegen aan Koninginnelaan 46 in Nijmegen.

Meer informatie over Microneedling Nijmegen in Nijmegen

De behandelingen template bevat informatie over twee populaire beauty behandelingen. De eerste behandeling is de Wimperlifting Elleebana, die momenteel een grote trend is in de wimperindustrie. Met deze wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die langdurig mooi blijven. Het is een goed alternatief voor wimperextensions of het gebruik van een wimperkruller. De tweede behandeling is Henna Brows, ook een populaire trend op het gebied van wenkbrauwen. Met Brow Henna kunnen niet alleen de wenkbrauwhaartjes worden geverfd, maar ook de huid. Hierdoor blijven de gekleurde wenkbrauwen 5 tot 14 dagen mooi, tenzij er te veel reinigingsproducten worden gebruikt. Er wordt ook verwezen naar wat klanten zeggen, maar er wordt geen specifieke informatie gegeven. Tot slot wordt er de mogelijkheid geboden om de nieuwsbrief te ontvangen door je in te schrijven met een e-mailadres.

Wil je weten wat Microneedling Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Microneedling Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Microneedling Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Microneedling Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Microneedling Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Microneedling Nijmegen

Bezoekers bekeken ook