JJ4U Beauty & Care

JJ4U Beauty & Care is een Schoonheidssalon gelegen aan De Kluijskamp 1269 in Nijmegen.

Meer informatie over JJ4U Beauty & Care in Nijmegen

JJ4U Beauty & Care is een schoonheidssalon gevestigd in Nijmegen Lindenholt, eigendom van de gediplomeerde schoonheidsspecialiste Jay Jay Ngamsaeng. Jay Jay is al sinds haar jeugd gefascineerd door uiterlijk en gelooft dat het belangrijk is om goed voor zowel de binnen- als buitenkant te zorgen. Haar doel is om mensen te helpen ontspannen en er stralend uit te laten zien met haar behandelingen. De salon is gelegen op de begane grond en biedt een prachtig uitzicht op de achtertuin. Jay Jay maakt gebruik van de producten van het Nederlandse merk Extenso, omdat deze effectief, duurzaam en betaalbaar zijn. Als u op zoek bent naar ontspanning en een stralende uitstraling, bent u van harte welkom bij salon JJ4U.

Wil je weten wat JJ4U Beauty & Care verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JJ4U Beauty & Care of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JJ4U Beauty & Care? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JJ4U Beauty & Care het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar JJ4U Beauty & Care reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JJ4U Beauty & Care

Bezoekers bekeken ook