Miya brows

Miya brows is een Schoonheidssalon gelegen aan Stikke Hezelstraat 6 in Nijmegen.

Meer informatie over Miya brows in Nijmegen

In de stikke hezelstraat in Nijmegen bevindt zich Miya Brows, de wenkbrauw specialist van de stad. Bij Miya Brows kun je terecht voor allerlei wenkbrauw behandelingen. Persoonlijke aandacht en interesse staan hier hoog in het vaandel en het kwaliteitsniveau is hoog. Iedereen is welkom en uniek, en samen bespreken ze jouw wensen om de perfecte wenkbrauwen te creëren. Miya Brows benadrukt natuurlijke schoonheid en laat jouw wenkbrauwen spreken. Daarnaast kan je in de salon ook terecht bij Blend voor een balayage of nieuwe coupe. Blend werkt met duurzame producten zonder agressieve of toxische stoffen. Volg Miya Brows op Instagram en Facebook voor meer informatie en kom gerust langs voor vragen of advies.

Wil je weten wat Miya brows verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Miya brows of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Miya brows? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Miya brows het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Miya brows reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Miya brows

Bezoekers bekeken ook