ANNA Skincare & Beauty

ANNA Skincare & Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Van Broeckhuysenstraat 9 in Nijmegen.

Meer informatie over ANNA Skincare & Beauty in Nijmegen

ANNA Skincare & Beauty is een high-end schoonheidssalon in Nijmegen die gespecialiseerd is in gezichtsbehandelingen. Ze bieden behandelingen aan voor acne, bindweefselmassage, wenkbrauwbehandelingen, ontharing en wimperbehandelingen. De salon werkt met high-end productmerken en gaat samen met de klant de weg van huidverbetering in. Voor elke behandeling vindt er een intake plaats waarbij de huid wordt gemeten. De salon is gevestigd in het centrum van Nijmegen en biedt verschillende behandelingen aan zoals de Intense Treatment en gezichtsbehandelingen van Hannah. Ze zijn bereikbaar via e-mail en telefoon en hebben vaste openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat ANNA Skincare & Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ANNA Skincare & Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ANNA Skincare & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ANNA Skincare & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar ANNA Skincare & Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ANNA Skincare & Beauty

Bezoekers bekeken ook