Skin Studio Sahar

Skin Studio Sahar is een Schoonheidssalon gelegen aan Gerard Noodtstraat 119, Suite 4 in Nijmegen.

Meer informatie over Skin Studio Sahar in Nijmegen

Skin Studio Sahar is een kliniek waar je je meteen thuis zult voelen. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende behandelingen zoals anti-aging, depigmentatie, elektronisch ontharen, laser ontharen, lash lifting, microneedling, peelings, tanden bleken en tand kristal. Ze gebruiken alleen de beste producten en streven altijd naar de beste kwaliteit. In de vestiging kun je ook de nodige producten aanschaffen. Skin Studio Sahar staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je kunt contact met hen opnemen via het contactformulier of telefonisch.

Wil je weten wat Skin Studio Sahar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skin Studio Sahar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skin Studio Sahar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skin Studio Sahar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Skin Studio Sahar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skin Studio Sahar

Bezoekers bekeken ook