Schoonheidssalon PHseven

Schoonheidssalon PHseven is een Schoonheidssalon gelegen aan Van Trieststraat 1 in Nijmegen.

Meer informatie over Schoonheidssalon PHseven in Nijmegen

We zijn het er allemaal over eens dat voeding belangrijk is voor ons lichaam. Met PHSeven Irish Moss Poeder kunnen we een alkalische balans in ons dagelijks voedsel brengen. Dit poeder is de beste manier om dagelijks essentiële multivitaminen en mineralen binnen te krijgen. Het Irish Moss, ook bekend als Chondrus Crispus, wordt duurzaam met de hand geplukt en geproduceerd in Ierland, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Dit zeewier zit vol met vitamines, mineralen en eiwitten en is geschikt om toe te voegen aan maaltijden en dranken. Het Irish Moss Poeder is veganistisch, glutenvrij, halal en niet-GMO. Het is makkelijk te gebruiken en kan verwerkt worden in smoothies, zuivelvrij elixer, soepen, dressings, notenmelk en salades. Het is ook erg voedzaam, bevat 85% van de dagelijkse essentiële mineralen en is rijk aan verschillende vitamines. Het is een duurzaam, puur alkalisch en 100% biologisch superfood. Bij PHSeven geloven ze in de kracht van de natuur en maken ze gebruik van de voedingsstoffen die de zee ons biedt.

Wil je weten wat Schoonheidssalon PHseven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon PHseven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon PHseven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon PHseven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Schoonheidssalon PHseven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon PHseven

Bezoekers bekeken ook