Nayali

Nayali is een Schoonheidssalon gelegen aan Begijnenstraat 30 in Nijmegen.

Meer informatie over Nayali in Nijmegen

Nayali is een bedrijf dat gespecialiseerd is in henna kunst. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het decoreren van gasten op evenementen, het verzorgen van bruidshenna en belly blessings, en het organiseren van henna workshops. Deze workshops zijn zowel voor professionals als voor beginners en worden ook op scholen gegeven om jongeren kennis te laten maken met andere culturen. Daarnaast verkoopt Nayali ook biologische cosmetica, zoals rozenwater, argan olie en olijfzepen uit Palestina. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via e-mail, Instagram of Facebook.

Wil je weten wat Nayali verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nayali of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nayali? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nayali het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Nayali reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nayali

Bezoekers bekeken ook