Cosmetisch Adviescentrum Myriam Grefkens

Cosmetisch Adviescentrum Myriam Grefkens is een Schoonheidssalon gelegen aan Krayenhoffkazerne, Molenveldlaan 59 in Nijmegen.

Meer informatie over Cosmetisch Adviescentrum Myriam Grefkens in Nijmegen

Cosmetisch Adviescentrum Myriam Grefkens is sinds 1995 dé plek in Nijmegen voor cosmetische behandelingen en huidtherapie. Het team van hoogopgeleide huidexperts, onder leiding van Myriam Grefkens, biedt persoonlijk advies en zorg op maat. Ze hebben alle benodigde specialisaties in huis, waardoor de behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar. Of je nu last hebt van acne, littekens, ongewenste haartjes of tekenen van huidveroudering, zoals pigmentvlekken, verslapping, fijne lijntjes, roodheid en couperose, je bent van harte welkom in hun behandelcentrum. Veel mensen zijn je al voorgegaan. Het Cosmetisch Adviescentrum is gevestigd aan de Molenveldlaan 59 in Nijmegen.

Wil je weten wat Cosmetisch Adviescentrum Myriam Grefkens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cosmetisch Adviescentrum Myriam Grefkens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cosmetisch Adviescentrum Myriam Grefkens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cosmetisch Adviescentrum Myriam Grefkens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Cosmetisch Adviescentrum Myriam Grefkens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cosmetisch Adviescentrum Myriam Grefkens

Bezoekers bekeken ook