Mesotherapie.nu

Mesotherapie.nu is een Schoonheidssalon gelegen aan Rondweg 5 in Nijmegen.

Meer informatie over Mesotherapie.nu in Nijmegen

Mesotherapie is een gezichtsbehandeling die de huidverjonging stimuleert en rimpeltjes en een slappe, doffe huid bestrijdt. Het is een vrijwel pijnloze behandeling, omdat de prikjes klein zijn en met hoge frequentie worden toegediend. Het personeel is medisch gecertificeerd en werkt met de beste producten. Ze hebben opleidingen gevolgd bij de beste opleidingsinstituten en werken met de Pistor Aliance en de U225 Mesogun. Benieuwd naar wat Mesotherapie voor jou kan betekenen? Bekijk dan de bedrijfsvideo en laat je terugbellen voor meer informatie.

Wil je weten wat Mesotherapie.nu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mesotherapie.nu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mesotherapie.nu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mesotherapie.nu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Mesotherapie.nu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mesotherapie.nu

Bezoekers bekeken ook