Esthé Nirvâna

Esthé Nirvâna is een Schoonheidssalon gelegen aan Colmarstraat 59 in Nijmegen.

Meer informatie over Esthé Nirvâna in Nijmegen

Schoonheidssalon Esthé Nirvâna in Oosterhout Nijmegen hecht veel waarde aan 'Me Time'. Het is belangrijk om tijd voor jezelf te nemen en aandacht te besteden aan je huid en conditie. De naam Esthé Nirvâna is ontstaan tijdens een rondreis in Thailand en staat voor het maximale halen uit het leven en schoonheid. De eigenaresse is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft zich verder ontwikkeld op het gebied van bindweefselmassage, Shiatsu, Thaise stempelmassage en huidverbeterende studies. Ze heeft ook diverse medische specialisaties afgerond. Naast de schoonheidssalon werkt ze ook op de polikliniek Radiotherapie in het Radboud UMC in Nijmegen en als vrijwilligster bij Look Good ...Feel Better in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Bij Schoonheidssalon Esthé Nirvana kun je terecht voor de beste behandelingen voor je huid en ontspanning.

Wil je weten wat Esthé Nirvâna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Esthé Nirvâna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Esthé Nirvâna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Esthé Nirvâna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Esthé Nirvâna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Esthé Nirvâna

Bezoekers bekeken ook