Perfect Eyelash Nijmegen / Wimperextensions Nijmegen

Perfect Eyelash Nijmegen / Wimperextensions Nijmegen is een Schoonheidssalon gelegen aan Nina Simonestraat 84 in Nijmegen.

Meer informatie over Perfect Eyelash Nijmegen / Wimperextensions Nijmegen in Nijmegen

PE Cosmetics is een wereldwijd merk dat gespecialiseerd is in wimpers, wenkbrauwen en permanente make-up. Ze bieden een compleet assortiment aan producten en hebben trainingslocaties in Nederland en België. Het merk is vertegenwoordigd in 30 landen en wordt internationaal erkend als het beste merk. Ze bieden verschillende trainingen aan, waaronder lippigmentatie, wimperextensions en brow styling. Daarnaast hebben ze ook een klantenservice die bereikbaar is op werkdagen. Als nieuwe klant kun je 10% korting ontvangen op je eerste aankoop.

Wil je weten wat Perfect Eyelash Nijmegen / Wimperextensions Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Perfect Eyelash Nijmegen / Wimperextensions Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Perfect Eyelash Nijmegen / Wimperextensions Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Perfect Eyelash Nijmegen / Wimperextensions Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Perfect Eyelash Nijmegen / Wimperextensions Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Perfect Eyelash Nijmegen / Wimperextensions Nijmegen

Bezoekers bekeken ook