Schoonheidssalon Matisse

Schoonheidssalon Matisse is een Schoonheidssalon gelegen aan Hatertseweg 202 in Nijmegen.

Meer informatie over Schoonheidssalon Matisse in Nijmegen

In mijn sfeervolle schoonheidssalon Matisse kunt u volledig ontspannen. U zult direct de gezelligheid, rust en luxe uitstraling ervaren. Elisa Straten zal een huidanalyse uitvoeren en persoonlijk advies geven over de huidverzorgingsproducten van Bernard Cassière, die hoogwaardige plantaardige producten produceert. De behandelingen bij Matisse zijn een weldaad voor zowel uw huid als geest. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur. Voor een afspraak kunt u mailen of bellen naar 024-3500400. Daarnaast kunt u ook een cadeaubon kopen voor een vriend of vriendin.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Matisse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Matisse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Matisse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Matisse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Schoonheidssalon Matisse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Matisse

Bezoekers bekeken ook