Schoonheidssalon Patricia Fleuren

Schoonheidssalon Patricia Fleuren is een Schoonheidssalon gelegen aan Hatertseweg 134 in Nijmegen.

Meer informatie over Schoonheidssalon Patricia Fleuren in Nijmegen

In deze tekst worden verschillende aspecten van een schoonheidssalon genoemd. De salon werkt met natuurlijke producten van Dr. Hauschka en biedt verschillende behandelingen aan, zoals manicures, voetbehandelingen en schoonheidsbehandelingen. De eigenaresse van de salon, Patricia Fleuren, is al meer dan 25 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gebruikt de natuurlijke producten van Dr. Hauschka om haar cliënten te behandelen en te verwennen. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes en bevatten geen synthetische toevoegingen of conserveringsmiddelen. De salon streeft ernaar om zowel de innerlijke als uiterlijke schoonheid in harmonie te brengen. De salon is gevestigd in Nijmegen en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag. Klanten kunnen een afspraak maken via telefoon of e-mail. Privacy wordt gegarandeerd en de salon biedt ook cadeaubonnen aan.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Patricia Fleuren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Patricia Fleuren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Patricia Fleuren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Patricia Fleuren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Schoonheidssalon Patricia Fleuren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Patricia Fleuren

Bezoekers bekeken ook