Schoonheidssalon Skincare Sandra

Schoonheidssalon Skincare Sandra is een Schoonheidssalon gelegen aan Professor Molkenboerstraat 30-a in Nijmegen.

Meer informatie over Schoonheidssalon Skincare Sandra in Nijmegen

Sandra Schoute is sinds het jaar 2000 eigenaresse van schoonheidspraktijk Skincare Sandra. Haar praktijk is gevestigd binnen het gezondheidscentrum "Surya", waar ook andere disciplines zoals pedicure, yoga, ayurveda, acupunctuur en integrale massage werkzaam zijn. Het belangrijkste doel van de praktijk is dat mensen met een ontspannen en tevreden gevoel de deur uitgaan. Sandra werkt met verschillende merken, zoals Decleor, Ahava, Coresa en Jane Iredale, die allemaal op natuurlijke basis en dierproefvrij zijn. Daarnaast biedt ze ook PMU behandelingen aan voor wenkbrauwen en eyeliner, waarvoor ze voor en na foto's heeft.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Skincare Sandra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Skincare Sandra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Skincare Sandra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Skincare Sandra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Schoonheidssalon Skincare Sandra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Skincare Sandra

Bezoekers bekeken ook