Careforyou Beauty

Careforyou Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Zwanenveld 1545 in Nijmegen.

Meer informatie over Careforyou Beauty in Nijmegen

Desire de Lange is een verzorgende-IG die al jarenlang in de zorg werkt. Naast haar werk in de zorg heeft ze altijd de droom gehad om een eigen schoonheidssalon te openen. Nu is haar droom werkelijkheid geworden en combineert ze beide passies. In haar salon biedt ze verschillende behandelingen aan, zoals microneedling, fruitzuurpeeling en BioPulse therapie. Microneedling helpt de huid te herstellen en zorgt voor een egale en stevige huid. Een fruitzuurpeeling verwijdert dode huidcellen en verjongt de huid. BioPulse therapie is een natuurlijke behandeling die zorgt voor een natuurlijke 'face-lift'. De tarieven van de behandelingen variëren tussen €65,- en €80,-. Je kunt online een afspraak inplannen voor de salon in Nijmegen.

Wil je weten wat Careforyou Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Careforyou Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Careforyou Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Careforyou Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Careforyou Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Careforyou Beauty

Bezoekers bekeken ook