Hermien Klein Willink Pedicure

Hermien Klein Willink Pedicure is een Schoonheidssalon gelegen aan Piersonstraat 73 in Nijmegen.

Meer informatie over Hermien Klein Willink Pedicure in Nijmegen

Hermien Klein Willink heeft meer dan 25 jaar ervaring als voetverzorgster en biedt aandacht voor zowel de cliënt als de voeten. Ze werkt in een zelfstandige praktijk en heeft een op maat ontwikkeld programma om de voeten in optimale conditie te brengen. Haar pedicurebehandeling omvat onder andere het desinfecteren van de voeten, het invullen van een vragenlijst, het voelen en kijken naar de voeten, het knippen en schoonmaken van de nagels, en het verwijderen van overtollig eelt, likdoorns, ingegroeide nagels, hoornnagels en kalknagels. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende voetmassage, als de conditie van de voeten dit toelaat. In het nieuws is vermeld dat Hermien op de lijst staat als pro-voet pedicure, een certificaat heeft behaald voor nagelbeugeltechniek, is opgenomen in het KwaliteitsRegister Pedicures en als vaste pedicure werkt voor het verzorgingstehuis St. Jozef.

Wil je weten wat Hermien Klein Willink Pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hermien Klein Willink Pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hermien Klein Willink Pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hermien Klein Willink Pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Hermien Klein Willink Pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hermien Klein Willink Pedicure

Bezoekers bekeken ook