La zanclud

La zanclud is een Schoonheidssalon gelegen aan Tweede Walstraat 95 in Nijmegen.

Meer informatie over La zanclud in Nijmegen

La Zanclud Beautysalon is een professionele salon in Nijmegen die gespecialiseerd is in huidverbeterende behandelingen. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij hen terecht voor acnébehandelingen en behandelingen voor de donkere en getinte huid. Naast deze behandelingen bieden ze ook ontspannende en stevige massages, complete waxbehandelingen, manicures en pedicures aan. Ze zijn aangesloten bij het ANBOS en acnebehandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars. Je kunt online een afspraak maken en ze bieden ook cadeaubonnen aan. De salon is gevestigd in het centrum van Nijmegen en ze hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en het creëren van een wellness en spa beleving. Ze hebben verschillende behandelingen en hun contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat La zanclud verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La zanclud of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La zanclud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La zanclud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar La zanclud reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La zanclud

Bezoekers bekeken ook