Ceder Baars Holistic Beauty Therapy

Ceder Baars Holistic Beauty Therapy is een Schoonheidssalon gelegen aan Medisch Centrum, Berg en Dalseweg 63 in Nijmegen.

Meer informatie over Ceder Baars Holistic Beauty Therapy in Nijmegen

Ceder Baars biedt holistische beauty therapie aan, waarbij ze helpt om contact te leggen met zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid. Ze biedt natuurlijke gezichtsbehandelingen met 100% natuurlijke producten en lichaamsgerichte energetische sessies aan. Het doel is om voorbij de symptomen te gaan en de oorsprong van klachten te achterhalen. Ceder gelooft dat ware schoonheid niets te maken heeft met uiterlijk, maar alles te maken heeft met je goed voelen en tevreden zijn met wie je bent. Ze heeft zelf ervaren dat de werkelijke transformatie plaatsvindt wanneer je in contact komt met je gevoel en hiernaar handelt. Door haar eigen praktijk te starten, kan ze andere vrouwen begeleiden in dit proces met haar holistische schoonheidsbehandelingen. Haar praktijk bevindt zich op de 2e verdieping van het Medisch Centrum Nijmegen Oost. De behandelingen bestaan uit verschillende stappen, zoals landen, afstemmen, de behandeling zelf en de afronding met een chakra thee en huidadvies. Ceder is telefonisch bereikbaar voor vragen en afspraken en werkt alleen op afspraak.

Wil je weten wat Ceder Baars Holistic Beauty Therapy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ceder Baars Holistic Beauty Therapy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ceder Baars Holistic Beauty Therapy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ceder Baars Holistic Beauty Therapy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Ceder Baars Holistic Beauty Therapy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ceder Baars Holistic Beauty Therapy

Bezoekers bekeken ook