Mooi bij Eva

Mooi bij Eva is een Schoonheidssalon gelegen aan Gemsstraat 1 in Nijmegen.

Meer informatie over Mooi bij Eva in Nijmegen

Eva Nikijuluw is een ervaren en professionele schoonheidsspecialiste en visagiste met een passie voor het mooier maken van de huid. Ze heeft in 2015 haar diploma behaald en heeft zich in 2021 gespecialiseerd in semi permanente make-up. Eva werkt samen met ROOTZ hair&care in Nijmegen en biedt persoonlijke behandelingen aan. Ze houdt van haar vak en doet het met veel passie en plezier. Haar favoriete behandeling is Hydropeptide, een merk dat gebruik maakt van krachtige werkstoffen om de huid een boost te geven. Ze biedt ook semi permanente make-up aan, wat een geweldige manier is om de natuurlijke schoonheid te versterken en het zelfvertrouwen te vergroten. Eva werkt met HydroPeptide, een Amerikaans anti-aging merk dat zich richt op de gezondheid van de huidcellen door middel van epigenetica en peptiden. HydroPeptide maakt gebruik van peptides om de cellen het signaal te geven om zich gezond te gedragen en de huid te verbeteren. Eva nodigt iedereen uit om de resultaten van haar gezichtsbehandelingen en permanente make-up te bekijken.

Wil je weten wat Mooi bij Eva verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mooi bij Eva of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mooi bij Eva? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mooi bij Eva het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Mooi bij Eva reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mooi bij Eva

Bezoekers bekeken ook