Beautysalon Marilena

Beautysalon Marilena is een Schoonheidssalon gelegen aan Malvert 7007 in Nijmegen.

Meer informatie over Beautysalon Marilena in Nijmegen

Beautysalon Marilena Nijmegen is een professionele schoonheidssalon in Nijmegen die een breed scala aan diensten aanbiedt, zoals massage, manicure, pedicure, cryolipolise, Brazilian wax, lichaamspakking harsen en gezichtsbehandelingen. Ze bieden ook nieuwe diensten aan, zoals definitief ontharen. Het laten toepassen van een gezichtsbehandeling bij deze schoonheidssalon heeft veel voordelen, omdat de specialisten veel kennis hebben van diverse huidtypes en u kunnen adviseren over de beste verzorging van uw huid. Een gezichtsbehandeling kan de aanmaak van cellen bevorderen en uw huid er jonger uit laten zien. Daarnaast biedt Beautysalon Marilena ook andere behandelingen aan, zoals het epileren van de kin, bovenlip en wenkbrauwen, behandelingen voor acné en behandelingen voor het hele lichaam. U kunt een afspraak maken bij de schoonheidssalon door telefonisch contact op te nemen of online een afspraak in te plannen.

Wil je weten wat Beautysalon Marilena verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Marilena of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Marilena? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Marilena het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Beautysalon Marilena reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Marilena

Bezoekers bekeken ook