Schoonheidssalon Impressive

Schoonheidssalon Impressive is een Schoonheidssalon gelegen aan Malvert 1165 in Nijmegen.

Meer informatie over Schoonheidssalon Impressive in Nijmegen

Schoonheidssalon Impressive is een professionele schoonheidssalon in Nijmegen. Lindsey, de oprichter, is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste met een passie voor huidverzorging en huidverbetering. Ze heeft zelf acne gehad, wat haar interesse in huidverzorging heeft versterkt. Lindsey blijft zichzelf ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen. De salon staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en professionaliteit. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, massages, ontharen en wimpers en wenkbrauwen. Daarnaast is Schoonheidssalon Impressive actief op social media, waar ze regelmatig leuke berichten delen.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Impressive verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Impressive of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Impressive? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Impressive het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Schoonheidssalon Impressive reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Impressive

Bezoekers bekeken ook