Bureau Rachel &Co

Bureau Rachel &Co is een Marketingconsultant gelegen aan Vierdaagseplein 1 in Nijmegen.

Meer informatie over Bureau Rachel &Co in Nijmegen

In dit artikel wordt gesproken over het belang van het waarderen van jezelf als schrijver en ondernemer. De auteur wil schrijvers helpen om hun volledige potentieel te benutten en hun eigen waarde te zien. Door samen te werken met de auteur durf je jezelf meer te laten zien en te genieten van vrijheid in je bedrijf en leven. Er worden ook getuigenissen gegeven van andere schrijvers die hebben samengewerkt met de auteur en positieve resultaten hebben behaald. Daarnaast wordt er gesproken over twee trajecten die worden aangeboden. Het Textpert Traject is een groepstraject van twee maanden waarin je leert hoe je je schrijfbusiness slim en strategisch kunt opzetten. Het Expert Traject is een individueel traject van drie of zes maanden waarin je werkt aan het verbeteren van je schrijfbusiness en het positioneren van jezelf als expert. De tekst eindigt met een verwijzing naar enkele blogs van de auteur en haar sociale media-accounts.

Wil je weten wat Bureau Rachel &Co verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bureau Rachel &Co of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bureau Rachel &Co? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bureau Rachel &Co het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Bureau Rachel &Co reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bureau Rachel &Co

Bezoekers bekeken ook