Cafe de Blonde Pater

Cafe de Blonde Pater is een Café gelegen aan Houtstraat 62 in Nijmegen.

Meer informatie over Cafe de Blonde Pater in Nijmegen

Café de Blonde Pater is het leukste café van Nijmegen en biedt kwaliteit op het gebied van koffie, ontbijt, lunch, borrel en pinchos. Ze streven naar blijvende ontwikkeling en je kunt zowel binnen als buiten op het terras genieten. Daarnaast hebben ze een nieuwe ontbijtkaart en is hun eetwinkel Pater Deli geopend. Bij het café werken gespecialiseerde barista's die al meer dan 20 jaar worden opgeleid tot experts op het gebied van koffie. Ze serveren de beste koffie van Nijmegen. Het café opent om 08.30 uur en biedt de hele dag door heerlijke koffie, lunch en borrel. Op de uitgebreide menukaart is voor ieder wat wils, inclusief vegetarische opties. Het café heeft twee ruime panden en een gezellig terras in het centrum van Nijmegen, de oudste winkelstraat van Nederland. Ze zijn de perfecte plek voor iedere gelegenheid en reserveren is mogelijk behalve tijdens de lunch.

Wil je weten wat Cafe de Blonde Pater verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafe de Blonde Pater of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafe de Blonde Pater? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafe de Blonde Pater het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Cafe de Blonde Pater reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafe de Blonde Pater

Bezoekers bekeken ook