Café St Anneke

Café St Anneke is een Café gelegen aan Sint Annastraat 55 in Nijmegen.

Meer informatie over Café St Anneke in Nijmegen

Bij Anneke kun je terecht voor gezelligheid en lekker eten en drinken. Ze bieden lunch, borrel en diner aan en er is voor ieder wat wils. Ook kun je bij Anneke je verjaardag, afstudeerborrel, jubileum of bruiloft vieren. Ze hebben verschillende mogelijkheden en je kunt contact met ze opnemen om te bespreken wat ze voor jou kunnen betekenen. Daarnaast zijn ze op zoek naar een keukenhulp, dus als je affiniteit hebt met koken en het leuk lijkt om Anneke's kok te ondersteunen, kun je contact met ze opnemen. Het café is de hele dag geopend en je kunt er genieten van een broodje met koffie, een speciaal biertje of een glas wijn, en een smakelijk gerechtje. Het adres van Anneke is St.annastraat 55 in Nijmegen en je kunt contact met ze opnemen via telefoonnummer 024-3236707 of via e-mail info@stanneke.nl.

Wil je weten wat Café St Anneke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café St Anneke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café St Anneke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café St Anneke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Café St Anneke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café St Anneke

Bezoekers bekeken ook