CGKV Nijmegen

CGKV Nijmegen is een Christelijke kerk gelegen aan Graafseweg 276 in Nijmegen.

Meer informatie over CGKV Nijmegen in Nijmegen

De contactgegevens van de CGKV Nijmegen zijn momenteel niet beschikbaar, omdat de predikantpositie vacant is. De tijdelijke waarneming wordt gedaan door de Scriba. Voor verhuur kan men contact opnemen met Robert Warda. De boekhouding wordt gedaan door Gert Cederhout. Het rekeningnummer van de kerk is NL76 TRIO 0320 5699 93 en het rekeningnummer van de Diaconie is NL42 ABNA 0537 6214 31. Het kerkblad, genaamd Kompassie, kan worden bereikt via de redactie. Er zijn regelmatig evenementen in de kerk, zoals een Vesper, een Praise of een leermoment, waar iedereen welkom is. Op zondag 29 oktober is er een dienst geleid door ds. E. van der Linde om 10.00 uur en een leerdienst om 19.30 uur. Op woensdag 1 november is er een dankdienst om 19.30 uur geleid door br. J. Kuiper. Op zondag 5 november is er een doopdienst om 10.00 uur geleid door prof. Schaeffer en een Vesper om 19.30 uur. Men kan de CGKV volgen op Twitter.

Wil je weten wat CGKV Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CGKV Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CGKV Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CGKV Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar CGKV Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CGKV Nijmegen

Bezoekers bekeken ook