Nieuw-Apostolische Kerk

Nieuw-Apostolische Kerk is een Christelijke kerk gelegen aan Graafseweg 101 in Nijmegen.

Meer informatie over Nieuw-Apostolische Kerk in Nijmegen

Op de website van de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland kunt u informatie vinden over de kerk en haar activiteiten. De visie van de kerk is om een plek te bieden waar mensen zich thuis voelen en hun leven inrichten volgens het evangelie van Jezus Christus. De missie van de kerk is om mensen het evangelie te onderwijzen en te dopen met water en Heilige Geest, en om zielzorg te verlenen en een onderlinge verbondenheid te creëren. Er worden regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd, zoals een landelijke muziekdag, ambtsrust en wijding van nieuwe apostelen, kinderdagen, jeugdweekenden en seniorenbijeenkomsten. Ook wordt er aandacht besteed aan bijzondere momenten en bezoeken in de verschillende gemeenten. De website biedt de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de landelijke nieuwsbrief en bevat contactinformatie voor het secretariaat van de kerk.

Wil je weten wat Nieuw-Apostolische Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nieuw-Apostolische Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nieuw-Apostolische Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nieuw-Apostolische Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Nieuw-Apostolische Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nieuw-Apostolische Kerk

Bezoekers bekeken ook