Chidóz

Chidóz is een Mexicaans restaurant gelegen aan Molenstraat 112 in Nijmegen.

Meer informatie over Chidóz in Nijmegen

Bij Chidóz kun je genieten van heerlijke Mexicaanse gerechten in een moderne en vriendelijke sfeer. Ze maken alles vers, van het slow cooked vlees tot de salsa's. Je kunt zelf je ingrediënten kiezen voor een burrito, bowl of taco en alles wordt voor je neus klaargemaakt. De gerechten zijn legendarisch en de smaak is vers en lekker. Het personeel is vriendelijk en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Gasten zijn erg tevreden over de ervaring bij Chidóz en prijzen de goede service, het lekkere eten en de schone omgeving. Kortom, Chidóz is een geweldige plek om te genieten van heerlijk eten met vriendelijk personeel.

Wil je weten wat Chidóz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chidóz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chidóz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chidóz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Chidóz reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chidóz

Bezoekers bekeken ook