Don Pablo

Don Pablo is een Mexicaans restaurant gelegen aan Hertogstraat 9 in Nijmegen.

Meer informatie over Don Pablo in Nijmegen

Don Pablo is een Mexicaans en Argentijns restaurant in Nijmegen. Het restaurant is volledig ingericht in Zuid-Amerikaanse stijl met kleurrijke schilderingen en salsamuziek. Naast het restaurant is er ook een Cuba Lounge met een dansvloer en bar, ideaal voor feesten en recepties. Don Pablo is gespecialiseerd in de Mexicaanse keuken, maar biedt ook Argentijnse grillgerechten, tapas en exotische cocktails aan. Daarnaast is het restaurant in 2018 en 2019 verkozen tot het leukste restaurant van de gemeente Nijmegen. Don Pablo is geopend van dinsdag tot en met zondag van 16.00 tot 22.00 uur. Reserveren en afhalen zijn mogelijk en er is een contactformulier beschikbaar voor vragen en bestellingen. Het restaurant biedt ook mogelijkheden voor groepen en heeft een uitgebreide menukaart met onder andere voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten en cocktails. Daarnaast is er een gourmetpakket beschikbaar voor de feestdagen. Het team van Don Pablo is op zoek naar nieuwe collega's om het team te versterken.

Wil je weten wat Don Pablo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Don Pablo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Don Pablo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Don Pablo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Don Pablo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Don Pablo

Bezoekers bekeken ook