City Hairshop

City Hairshop is een Kapper gelegen aan Daalseweg 3 in Nijmegen.

Meer informatie over City Hairshop in Nijmegen

City Hairshop is een kapper in Nijmegen die al jarenlang bekend staat als de huiskamer onder de kapsalons. Ze bieden diverse diensten aan, zoals knippen, wassen, permanenten en het plaatsen van hair extensions. Daarnaast hebben ze ook een speciale pruikenkamer waar op maat gemaakte haarwerken en pruiken verkrijgbaar zijn. Het is mogelijk om telefonisch een afspraak te maken, maar als het lastig is om langs te komen, kunnen ze ook bij je thuis langskomen voor de gewenste knipbeurt of andere haarbehandeling. De kapsalon is gevestigd vlakbij het centrum van Nijmegen en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Op zondag en maandag zijn ze gesloten. Hopelijk tot snel bij City Hairshop!

Wil je weten wat City Hairshop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van City Hairshop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij City Hairshop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je City Hairshop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar City Hairshop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. City Hairshop

Bezoekers bekeken ook