De Bruin & De Bruin

De Bruin & De Bruin is een Kruidenier gelegen aan Heyendaalseweg 219 in Nijmegen.

Meer informatie over De Bruin & De Bruin in Nijmegen

Met ingang van 4 november wordt De Bruin & De Bruin in Brakkenstein overgedragen aan Regio Oogst. Twan en Miranda de Bruin hebben besloten te stoppen en dragen de winkel over aan Regio Oogst, omdat er binnen de familie geen opvolging is en de winkel vernieuwing nodig heeft. De winkel van Regio Oogst wordt gerund door Lars Spelier, die samen met boeren en telers eigenaar is. Lars heeft grote plannen om lokale producenten en ambachtslieden te verbinden met burgers en de band tussen boeren en consumenten te versterken. Op 4 november wordt De Bruin & De Bruin omgedoopt tot Regio Oogst, met behoud van de rijke geschiedenis en een toewijding aan kwaliteit en service. Twan en Miranda bedanken Brakkenstein voor de warme ontvangst en hopen dat de klanten zich snel thuis zullen voelen onder de nieuwe leiding. Er worden ook verschillende aanbiedingen vermeld, zoals kastanje champignons, hokkaido pompoenen en Wellant appels. De website is een initiatief van het AGF Servicepunt en ontwikkeld door Versplatform.

Wil je weten wat De Bruin & De Bruin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bruin & De Bruin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bruin & De Bruin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bruin & De Bruin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar De Bruin & De Bruin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bruin & De Bruin

Bezoekers bekeken ook