Toko Palee

Toko Palee is een Kruidenier gelegen aan Doddendaal 18 in Nijmegen.

Meer informatie over Toko Palee in Nijmegen

Toko Palee is een winkel die een uitgebreid assortiment verse producten aanbiedt tegen lage prijzen en met een klantvriendelijke service. Ze hebben meer dan 10.000 producten, waaronder exotische snacks, kant-en-klare maaltijden, verse levensmiddelen, heerlijke dim sum en alles wat je nodig hebt om sushi te maken. Daarnaast hebben ze ook moeilijk te vinden ingrediënten en authentiek keukengereedschap en cadeaus. De winkel bevindt zich op Doddendaal 18 (hoek Plein 1944) en is geopend van maandag tot en met woensdag van 10.00 tot 18.00 uur, op donderdag van 10.00 tot 20.00 uur, op vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur. Op zondag is de winkel gesloten.

Wil je weten wat Toko Palee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Toko Palee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Toko Palee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Toko Palee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Toko Palee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Toko Palee

Bezoekers bekeken ook